user_mobilelogo
 ..  

Onze maatschappij verandert en evolueert. En wij kunnen soms niet anders dan volgen. We werken niet steeds meer in de buurt van ons huis en steeds meer mensen gaan met 2 aan de slag. Werkdagen van 9 tot 5 worden eerder zeldzaam en alles georganiseerd krijgen als je kinderen hebt is niet meer evident. Als school passen wij ons aan en willen we ouders hiermee helpen en ondersteunen.

Daarom stellen wij onze school open van 7 tot 7 ( 19u ) en op woensdagnamiddag tot 17u. Omdat veel leerlingen dan het grootste deel van hun kindertijd op school doorbrengen vinden wij het ook belangrijk dat een kind moet kunnen leren en opgroeien in een rustige omgeving met een huiselijke sfeer. Ook begeleiden we kinderen met hun huiswerk na school.

Je kan dit zien aan de inrichting van onze klassen en opvang maar ook aan de manier waarop wij met kinderen omgaan en hoe we lesgeven. We willen bewust een kleinschalige school blijven waar we aandacht hebben voor een brede ontwikkeling. Sociale vaardigheden en leren leren zijn maar 2 voorbeelden van zaken die wij belangrijk vinden!

Ook aandacht voor talen vinden wij belangrijk. Bij ons komen kinderen in aanraking met Frans vanaf de derde kleuterklas. Een initiatie Engels krijgen ze bij ons vanaf de derde graad.

DE WIJSNEUS logo 200x200

Contact details

Naam: Nick Janssens
Adres: eupenlaan 13  9140 Temse
Email: directie@wijsneustemse.be
Tel:0476 88 68 19